Workshops

Locatie voor alle workshops:
HOF20 – Begijnhof 20 Haarlem

Stap in de boeiende wereld van jouw geschiedenis en laat je leiden door de wijsheid van het verleden. Tijdens de workshop familieopstellingen verkennen Yvon en co-trainer Roel samen met jou de krachtige dynamieken die je levenspad hebben gevormd.

Geïnspireerd door de woorden ‘Het leven wordt voorwaarts geleefd maar achterwaarts begrepen’ nodigen we je uit om dieper te graven in jouw familiepatronen en de verborgen krachten die invloed hebben op jouw heden.

‘Je ervaart wat je te doen staat om belemmeringen die hieruit voortkomen thuis te brengen. Dit geeft rust en brengt ruimte voor ontwikkeling en nieuwe ervaringen’.

Opstellingengroep

Locatie: HOF20 – Begijnhof 20 Haarlem
Datum: elke eerste dinsdag van de maand
Kosten: deelname kost 15 euro

Wil jij ervaren of een familieopstelling kan bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Elke eerste dinsdag van de maand kan je aansluiten bij de Opstellingengroep. Je vindt ons bij HOF20 in Haarlem. Van 19.00 tot 22.00 kan je als inbrenger van een vraag of als deelnemer, het effect van een opstelling ervaren.

Introductie Workshop Systemisch Werk

Ontdek de impact van je verleden op het heden

Locatie: HOF20 – Begijnhof 20 Haarlem
Schrijf je nu in voor een workshop op een van deze dagen

– Vrijdag 24 mei 10.00 – 16.00
– Vrijdag 21 juni 10.00 – 16.00
– Vrijdag 19 juli 10.00 – 16.00
Kosten: deelname kost 195 euro, inclusief lunch. 

Wil jij onderzoeken hoe de methodiek van Systemisch werk kan bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Kom dan naar de introductieworkshop Systemisch Werk. 

Vier keer per jaar vindt de workshop plaats bij HOF20 in Haarlem. Gedurende een dag onderzoek je de impact van jouw verleden op het heden. Je ervaart wat jou dit heeft opgeleverd, wat het je heeft gekost en welke ontwikkeling je hierin zou willen maken. Je ervaart wat Systemisch Werk en de ervaringsgerichte werkwijze van opstellingen kan bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Verdiepende training Systemisch Werk

Locatie: HOF20 – Begijnhof 20 Haarlem
Datum: Neem contact op voor meer informatie
Kosten: deelname kost 1295 euro, inclusief lunch op de trainingsdagen en drie coachingsgesprekken.

Wil jij actief aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en lijkt het je fijn om dit samen met een groep gelijkgestemden te doen? Meld je dan aan voor de verdiepende training Systemisch Werk.

Twee keer per jaar vindt de training plaats bij HOF20 in Haarlem. In een periode van drie maanden, waarin de groep 4 dagen samenkomt, ga je aan de slag met jouw eigen thematiek.

Systemische oefeningen en opstellingen laten je ervaren wat je te doen staat om beweging te realiseren in jouw ontwikkeling. Belemmeringen die verandering in de weg staan, worden helder. Je leert hoe hier in de praktijk mee om te gaan zodat dit jouw gewenste ontwikkeling niet meer in de weg staat.

Tussen de trainingsdagen door ontvang je een individueel coachingsgesprek, wat bijdraagt aan het integreren van de opbrengsten van de trainingsdag in je dagelijks leven. 

Wat maakt deze workshops zo bijzonder?

Verhelderende inzichten in systemische dynamieken

Je wordt je bewust van de onzichtbare krachten die generatie op generatie doorgegeven worden. Je ontdekt de invloed hiervan op wie je bent geworden. Je ervaart wat je te doen hebt om het belemmerend effect hiervan op te heffen.

Professionele begeleiding

De Opstellingengroep, Workshops en Trainingen worden begeleid door gecertificeerde trainers Yvon Steur en Roel Speelman.

Klaar om de reis te beginnen?

Schrijf je nu in!

Voor meer informatie kan je ook het contactformulier gebruiken.
Je kunt ook  bellen naar

Yvon: 06 48102342 of
Roel: 06 20428132

Om voorwaarts te kunnen leven, dien je achterwaarts te begrijpen.

Søren Kierkegaard, Deens filosoof

Inschrijven en informatie

Klaar om de reis te beginnen?
Meld je aan voor de workshop en geef jouw levensverhaal de aandacht die het verdient.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Introductie Workshop Systemisch Werk

Wij respecteren je privacy en verwerken jouw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Locatie

HOF20 – Begijnhof 20 Haarlem

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je je direct al aanmelden? Vul het formulier in of bel Yvon op 06 48102342.