Kwaliteit en professionaliteit

Ik hecht groot belang aan kwalitatieve en professionele coaching en training. Dat is ook wat je van mij mag verwachten.

Kwaliteitsborging

Ik investeer in mijn kwaliteit door het volgen van bij- en nascholingen en ik maak deel uit van een systemische intervisiegroep. Jij mag van mij verwachten dat ik mijn werk uitvoer conform de LVSC-gedragscode en de Ethische code van Phoenixopleidingen.

Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Wellicht is er sprake van miscommunicatie of spelen er andere dynamieken waardoor je je niet verstaan voelt. Ik nodig je van harte uit om je onvrede met mij te bespreken. Dat is zowel leerzaam voor jezelf als voor mij. Door je onvrede kenbaar te maken maak je het mogelijk verandering te bewerkstelligen in het traject dat je bent aangegaan.

Klachtencommissie

Als je ervaart dat je je klacht niet met mij kan of wilt bespreken, kan je gratis je klacht indienen bij de Klachtencommissie van Phoenixopleidingen of bij één van de Klachtencommissies  van het LVSC. Primair zetten zij in op mogelijkheden tot bemiddelen. Mocht het zo zijn dat ik niet conform de gedrags- of ethische code heb gehandeld, kunnen zij overgaan tot het opleggen van sancties ten aanzien van mijn beroepsuitoefening.

Contact

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Stuur me een bericht en ik zorg dat je binnen 24 uur antwoord hebt. Bellen kan natuurlijk ook!

14 + 9 =

Telefoon

06 48102342

adres praktijk

Clarionlaan 14
2082 HJ Santpoort Zuid

op locatie

We kunnen ook afspreken op een locatie die jou goed uitkomt!

  Wij respecteren je privacy en verwerken jouw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Contact

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Stuur me een bericht en ik zorg dat je binnen 24 uur antwoord hebt. Bellen kan natuurlijk ook!

5 + 12 =

Telefoon

06 48102342

adres praktijk

Clarionlaan 14
2082 HJ Santpoort Zuid

op locatie

We kunnen ook afspreken op een locatie die jou goed uitkomt!

Wij respecteren je privacy en verwerken jouw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Bekijk hier onze privacyverklaring