INDIVIDUELE COACHING

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Wil je verder komen in het leven? Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen en wil je afrekenen met gedragspatronen die je daarin belemmeren?

Individuele coaching van Veerkracht is een motiverende en oplossingsgerichte vorm van persoonlijke begeleiding. Het stimuleert je ontwikkeling en inspireert om een nieuwe weg in te slaan. Je leert je eigen gedrag te begrijpen, en je doorbreekt patronen die je in de weg staan om verder te komen.

 

Loopbaancoaching

Heb je soms het gevoel dat het niet lekker loopt op je werk? Ervaar je teveel stress? Denk je aan een nieuwe stap in je carrière, maar weet je niet hoe je het aanpakt? Wil je ontdekken wat je nou eigenlijk echt wilt bereiken in je werk?

Wat je coachingsvraag ook is, ik begeleid je om in positieve zin te veranderen. Je krijgt inzicht in je talenten en ambities. Je ontdekt welke belemmeringen je afremmen. Ik geef je praktische handvatten om het beste uit jezelf te halen, en te groeien in je werk.

 

Contact

Telefoon

+(000) 111 222 333

Mail

address@domain.com

Address

543 TN, doula street
NY, New York

Stuur een bericht

1 + 7 =