Persoonlijke coaching en training

Veerkracht is een praktijk voor coachingstrajecten op maat. Samen werken we aan je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Kom weer in contact met jezelf, ontdek wat je echt wilt en wat jou belemmert. Veerkracht geeft je de energie en inspiratie om je doelen te realiseren en boven jezelf uit te stijgen.
maak kennis

Wij zijn Collexys

Wij geloven in datagedreven smart incasso

Wij vinden dat incasso veel beter kan en moet. Met onze smart incasso service krijgt u de klanten scherper in beeld. Dat biedt kansen voor persoonlijker en relevanter klantencontact. Klanten voelen zich gehoord en begrepen. De incassokosten dalen en u houdt grip op betalingen.

Smart incasso maakt het mogelijk concreet invulling te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Incasseren (MVI). Nu en in de toekomst. 

Voordelen

Datagedreven incasso biedt grote voordelen. Het wordt mogelijk om op ieder moment het verwachte betaalgedrag van uw klanten te voorspellen. Zo kunt u het betaalgedrag van klanten op een positieve manier beïnvloeden.

 

Tevreden klanten

Lagere kosten

Voorspelbaar betaalgedrag

Hogere klanttevredenheid

Smart incasso zorgt voor 40 procent hogere klanttevredenheid. De communicatie met de klant is op maat gesneden en dus persoonlijker en relevanter.

Lagere kosten

Elimineer onnodige kosten. Door het betaalgedrag van uw klant te voorspellen kunt u uw middelen gericht inzetten. Alleen daar waar het effect zal hebben. Hierdoor vermijdt u onnodige kosten.

Voorspelbaar betaalgedrag

Van inzicht achteraf naar voorspelbaarheid vooraf; zowel van kosten als van resultaat. Zet data aan het werk om uw resultaten te optimaliseren. U weet precies welke effecten u zult bereiken en wat u daarvoor moet doen.

Diensten

Onze oplossingen voor datagedreven smart incasso

Wij leveren indicatoren die het betaalgedrag van uw klant voorspellen. Daarnaast geven wij aan hoe dit gedrag beïnvloed kan worden. Hierbij wordt gekeken naar timing, kanaal en tone-of-voice.

Quick Scan

Ook benieuwd wat data gedreven incasso kan betekenen voor uw organisatie? In vier weken doen wij een scan voor u.

Indicator Betaalgedrag

Door data slim in te zetten helpt Collexys het betaalgedrag van uw klanten voorspellen. Deze indicator geeft aan welke debiteur extra aandacht nodig heeft.

Indicator Beïnvloeding

Op welk moment kunt u het beste uw debiteur een bericht sturen? Via welk kanaal? En met welke tone-of-voice? Deze Collexys indicator geeft het antwoord.

Budget hulp

Door de financiële situatie van een klant in kaart brengen krijgt u inzicht of een klant niet kan of wil betalen. Bovendien krijgt de consument zelf extra service met directe hulp.

 

Over Collexys

Wij verbeteren het betaalgedrag van de klanten door datagedreven incasso.

Collexys draagt bij aan een betere relatie tussen organisaties en hun klanten. Collexys zet data om in business waarde met actiegerichte inzichten en direct toepasbare voorspellingen.

Opdrachtgevers

Collexys is de trotse partner van een aantal grote, bekende Nederlandse merken.

Expertise

Het team van Collexys heeft zeer ruime ervaring in incasso en data analyse.

Innovatief

Wij zetten cutting edge techieken in voor optimale service aan onze klanten.

Bewezen

Met de Collexys aanpak is succes gegarandeerd. Vele klanten gingen u voor.

FAQ

Antwoorden op vragen over onze innovatieve oplossingen.

Waarom moet ik mijn data geven als ik met Collexys samenwerk?

Data is de grondstof voor data gedreven incasso. Onze indicatoren worden gevoed met de data van onze klanten, die daarvoor toestemming hebben gegeven. Hoe meer data, hoe beter en nauwkeuriger de indicatoren kunnen worden. Het grote voordeel van werken met samengevoegde data is dat iedereen profiteert van de gezamenlijke kracht. Collexys verrijkt uw data met indicatoren.

Wij houden overigens geen persoonsgegevens vast. De data waarmee wij werken is niet te herleiden tot individuele personen. U kunt uw data bij Collexys dus niet verrijken met persoonsgegevens als telefoonnummers en emailadressen.

Data delen, hoe zit dat met wet- en regelgeving?

Het delen van data van personen valt onder de AVG. Daarin staat duidelijk verwoord wat er wel en niet mag. De AVG spreekt over verwerken van data. Dat mag indien er een grondslag voor is. De bekendste grondslagen zijn expliciete toestemming van de consument en een gerechtvaardigd belang (bijvoorbeeld het verrichten van een reguliere bedrijfsactiviteit). Betaald krijgen hoort bij de reguliere bedrijfsactiviteiten en is onderdeel van de contractuele afspraken van uw organisatie met uw klanten.

Heb ik wel genoeg data om met data gedreven incasso aan de gang te gaan?

Data is altijd voorspellend. Maar enige omvang helpt wel. De Collexys indicatoren worden ontwikkeld op onze grote onderliggende data set. Zij werken dus ook uitstekend op kleinere data sets.

Ik heb nog geen goede data infrastructuur. Dan kan ik dus nog niet data gedreven gaan werken?

Onze ervaring leert dat u aan de slag kunt met data gedreven incasso, als er een data set gemaakt kan worden. Het vertalen van de inzichten en de Collexys indicatoren in de operatie is een proces dat u op uw eigen tempo doet. Natuurlijk helpt het als de techniek modern, flexibel en eenvoudig aanpasbaar is. Maar data gedreven incasso is meer dan techniek alleen. Het gaat ook over processen, mensen, werkwijzen, cultuur en beleid. Dit alles aanpassen naar de mogelijkheden van data gedreven incasso duurt ongeveer 1 tot 2 jaar.

We doen zelf al veel met data, wat voegt Collexys toe?

Collexys levert voorspellende indicatoren. Deze zijn direct beschikbaar en hebben zich bewezen in de praktijk. Dankzij de hoeveelheid en diversiteit van onze data zijn onze indicatoren uiterst nauwkeurig, en worden stapsgewijs nog beter.

U weet dus zeker dat de indicatoren van Collexys werken, en u kunt deze toevoegen aan uw eigen data omgeving voor verdere verwerking.

Wij helpen onze opdrachtgever om de voordelen in de praktijk te realiseren. Resultaat gegarandeerd.

Wat maakt de Collexys indicatoren anders dan een creditscore?

Een creditscore wordt vaak gebruikt bij de acceptatie van nieuwe klanten. Het geeft een inschatting van de kredietwaardigheid van een klant. De score geeft niet aan of die klant uiteindelijk wel of niet zal betalen. Ook geeft de score geen aanknopingspunten voor specifieke acties in de operatie.

Dat is precies wat de Collexys indicatoren wel doen. Zij voorspellen welk klantgedrag verwacht kan worden en op welke acties het gedrag reageert (beïnvloeding). Hierdoor kunt u doelgericht acties inzetten op de specifieke behoefte van iedere klant.

Wat levert smart incasso op?

Smart incasso levert vele voordelen op. U kunt veel persoonlijker en relevanter met uw klanten communiceren. Dit leidt tot hogere klanttevredenheid. Een belangrijker nog: meer klantbehoud doordat er van minder klanten afscheid genomen hoeft te worden. Smart incasso maakt uw operatie daarnaast  voorspelbaarder. Dit vergroot uw controle en voorkomt verspilling, doordat uw acties en campagnes effectiever zijn. Dit vertaalt zich simpelweg in lagere operationele kosten.

De praktijk leert dat er 5 tot 10 maal meer voordeel is te behalen dan de benodigde investeringen. Op langere termijn neemt dit voordeel verder toe.

Smart incasso maakt het ook mogelijk om Maatschappelijk Verantwoord te Incasseren (MVI). MVI is in onze ogen het vinden van de juiste balans tussen ‘je geld krijgen’ en ‘zorgen voor je klant. Dat geldt in het bijzonder voor degenen die financieel zwakker zijn en hulp goed kunnen gebruiken.

Nemen kille algoritmes de beslissingen bij smart incasso?

Nee, zover is het nog niet. Collexys gebruikt algoritmes voor het maken van onze indicatoren. Onze klanten gebruiken deze voorspellende indicatoren. Zij bepalen nog steeds zelf welke vorm van beïnvloeding het beste past bij een bepaalde consument. De consument ervaart de manier waarop hij benaderd wordt als persoonlijker en de informatie als relevanter.

Het is technisch wel mogelijk om een algoritme de best mogelijke, volgende actie te laten voorspellen, of beter gesteld, te laten voorschrijven. Het kan. Het mag. Maar onze klanten kiezen hier nog niet voor. De ethische discussie hierover loopt nog volop.

Wat maakt Collexys anders dan andere partijen?

Collexys levert geen techniek, geen mensen en geen software, maar oplossingen die bewezen zijn in de praktijk.

Collexys zich uitsluitend op smart incasso. Wij combineren onze expertise in incasso met gespecialiseerde datatoepassingen (big data, advanced analytics, machine learning). Dankzij onze specialismen en ervaring weten wij als geen ander hoe we organisaties kunnen helpen met data gedreven incasso.

Wij zijn consultant, data translator en data scientist ineen. Beschouw ons als verlengstuk van uw eigen afdeling.

Contact

Heeft u vragen of wilt u kennismaken met Collexys? Neem dan nu contact met ons op. 

Collexys
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht

030 – 850 5508

info[at]collexys.nl

Stuur een bericht

4 + 14 =

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

 

Veerkracht is een praktijk voor coachingstrajecten op maat. Samen werken we aan je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Kom weer in contact met jezelf, ontdek wat je echt wilt en wat jou belemmert. Veerkracht geeft je de energie en inspiratie om je doelen te realiseren en boven jezelf uit te stijgen.

CONTACT

Hoe ontwikkel ik meer zelfvertrouwen?

Ik wil persoonlijke ontwikkeling en groei

Hoe leer ik omgaan met terugkerende conflicten?

Ik zit vast in mijn loopbaan en weet niet hoe ik verder moet

Hoe kan ik omgaan met stressvolle situaties?

Wat maakt mij echt gelukkig?

Ik wil effectief begeleiden, coachen, managen of opvoeden

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?

Ik wil voorkomen dat ik vastloop in mijn leven

Ik wil negatieve emoties opruimen

Ik zoek een nieuwe baan die echt bij me past

Ik wil motiverende doelen stellen en deze realiseren

Hoe kan ik stress herkennen en ermee leren omgaan?

Ik wil regie hebben over verlangens, rust, geluk, voldoening en gezondheid

Ik wil mensen beter leren begrijpen

Hoe kan ik effectief omgaan met problemen en conflicten?

Ik wil afrekenen met lusteloosheid en chaos in mijn hoofd

Hoe kan ik mijn uitstraling, mijn lichaamstaal professionaliseren?

Hoe bereik ik persoonlijke ontwikkeling en groei?

Ik ben gespannen, onrustig en snel geïrriteerd.

Hoe kan ik leren om te gaan met lastige mensen?

VEERKRACHT

COACHING EN TRAINING DOOR YVON STEUR

Veerkracht is de praktijk voor coaching en psychosociale therapie van Yvon Steur. Je bent van harte welkom voor individuele coaching en training in groepsverband. Afhankelijk van de coachingsvraag stel ik een programma op maat samen.

Groei naar de beste versie van jezelf

PROFESSIONELE COACHING VOOR LEVEN EN WERK

Heb je soms het idee dat je stilstaat of vastloopt in je privé-leven of op je werk? Zoek je nieuwe uitdagingen maar weet je niet waar je moet beginnen? Individuele coaching is een inspirerende ontdekkingstocht om gedrag van jou en je omgeving te doorgronden en patronen te doorbreken. Yvon geeft je de veerkracht, inzichten en tools om door te groeien naar de beste versie van jezelf.

COACHING

Individuele coachingstrajecten voor persoonlijke en professionele groei.

TRAINING

Maatwerk trainingen communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit.

WORKSHOPS

Workshops over ethische dilemma’s, werken vanuit contact en opstellingen in werk en familie.

Yvon is een geweldige coach. Gedreven en kundig. Ze heeft me heel veel nieuwe inzichten gegeven en mij op de rails gezet naar een nieuwe toekomst.

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

Dankzij de coaching van Yvon voel ik me zelfverzekerder en krachtiger. De sessies waren ongedwongen en open, met hele concrete stappen voor verandering en groei.

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

Bij Yvon kon ik mijn hart luchten. De feedback die ze gaf heeft me enorm veel kracht gegeven. Ik sta positiever in het leven en voel me vrijer en sterker.

Thomson Polan, CEO @ Caramal Digital Studio

Individuele coaching

Loop je vast in je werk of thuis? Wil je de horizon verbreden en nieuwe wegen inslaan? Investeer in jezelf met een persoonlijk coachingstraject bij Veerkracht.

In een individueel coachingstraject onderzoeken we samen welke thema’s relevant zijn voor jou. Die kunnen variëren van vragen over zingeving en verlangen, tot concrete aanpak van stress of conflicten.

Je leert jezelf opnieuw kennen en omgaan met de belemmeringen die je tegenkomt. Je krijgt inzicht en inspiratie om meer uit je leven te halen.

Teamcoaching

Ik begeleid teams om sterker te worden en betere resultaten te behalen in een optimale sfeer. 

Teambuilding

In een sterk team kunnen mensen op elkaar bouwen. Teamleden zijn open en betrokken. Ze hebben hart voor de zaak en elkaar. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. Ik help teams om zich te ontwikkelen tot een hechte eenheid waarin het prettig werken is.

Efficiënter werken

Teamleden kunnen langs elkaar heen werken, afspraken niet nakomen of spanningen veroorzaken. Het gevolg is een team dat niet optimaal presteert. Een teamcoach verdient zichzelf terug met oplossingen voor een gezonde teamspirit en meer efficiency. 

Burnout preventie en herstel

In veel organisaties krijgt personeel te maken met spanning en stress. Als mensen langere tijd onder druk staan, ligt een burn-out op de loer. Ik help bij het herkennen en voorkomen van burn-out klachten, en bied individuele hulp om van een burn-out om te herstellen.

Methodiek op maat

In mijn werk integreer ik drie stromingen die op hun eigen manier de persoonlijkheid van mensen analyseren, en inzicht gegeven in gedrag en communicatiepatronen. 

Transactionele analyse

Deze praktische theorie vergroot zelfinzicht door een link te leggen tussen persoonlijke ervaringen en onbewuste gedrags- en communicatiepatronen.

NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) geeft inzicht in onbewuste processen van communicatie en helpt om gedrag en overtuigingen positief te beïnvloeden.

Systemisch werken

Deze methode biedt inzichten met als uitgangspunt dat je wordt beïnvloed door de systemen waar je deel van uitmaakt, zoals familie, werk en omgeving.

CONTACT

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Stuur me een berichtje en ik zorg dat je binnen 24 uur antwoord hebt. Bellen kan natuurlijk ook!

9 + 5 =

Telefoon

+20 (23) 2320 2393

E-mail

youremail@gmail.com

adres praktijk

125 Bedford Street, New York City.