Coaching voor werk en leven

Veerkracht is een praktijk voor coachingstrajecten op maat. Samen werken we aan je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Kom weer in contact met jezelf, ontdek wat je echt wilt en wat jou belemmert. Veerkracht geeft je de energie en inspiratie om je doelen te realiseren en boven jezelf uit te stijgen.

CONTACT

Hoe ontwikkel ik meer zelfvertrouwen?

Ik wil persoonlijke ontwikkeling en groei

Hoe leer ik omgaan met terugkerende conflicten?

Ik zit vast in mijn loopbaan en weet niet hoe ik verder moet

Hoe kan ik omgaan met stressvolle situaties?

Wat maakt mij echt gelukkig?

Ik wil effectief begeleiden, coachen, managen of opvoeden

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?

Ik wil voorkomen dat ik vastloop in mijn leven

Ik wil negatieve emoties opruimen

Ik zoek een nieuwe baan die echt bij me past

Ik wil motiverende doelen stellen en deze realiseren

Hoe kan ik stress herkennen en ermee leren omgaan?

Ik wil regie hebben over verlangens, rust, geluk, voldoening en gezondheid

Ik wil mensen beter leren begrijpen

Hoe kan ik effectief omgaan met problemen en conflicten?

Ik wil afrekenen met lusteloosheid en chaos in mijn hoofd

Hoe kan ik mijn uitstraling, mijn lichaamstaal professionaliseren?

Hoe bereik ik persoonlijke ontwikkeling en groei?

Ik ben gespannen, onrustig en snel geïrriteerd.

Hoe kan ik leren om te gaan met lastige mensen?

Groei naar de beste versie van jezelf

Heb je soms het idee dat je stilstaat of vastloopt in je privé-leven of op je werk? Zoek je nieuwe uitdagingen maar weet je niet waar je moet beginnen? Individuele coaching is een inspirerende ontdekkingstocht om gedrag van jou en je omgeving te doorgronden en patronen te doorbreken. Yvon geeft je de veerkracht, inzichten en tools om door te groeien naar de beste versie van jezelf.

VEERKRACHT

Veerkracht is de praktijk voor coaching en psychosociale therapie van Yvon Steur. Je bent van harte welkom voor individuele coaching en training in groepsverband. Afhankelijk van de coachingsvraag stel ik een programma op maat samen.

Ik combineer beproefde trainingsmethodieken met mijn jarenlange ervaring als coach, hulpverlener, teamleider en manager.

Ik verzorg individuele coachingstrajecten voor persoonlijke en professionele groei.

Daarnaast geef ik maatwerk trainingen communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit.

En verder help ik je graag met workshops over ethische dilemma’s, werken vanuit contact en opstellingen in werk en familie.

LEES VERDER

Yvon is een geweldige coach. Gedreven en kundig. Ze heeft me heel veel nieuwe inzichten gegeven en mij op de rails gezet naar een nieuwe toekomst.

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

Dankzij de coaching van Yvon voel ik me zelfverzekerder en krachtiger. De sessies waren ongedwongen en open, met hele concrete stappen voor verandering en groei.

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

Bij Yvon kon ik mijn hart luchten. De feedback die ze gaf heeft me enorm veel kracht gegeven. Ik sta positiever in het leven en voel me vrijer en sterker.

Thomson Polan, CEO @ Caramal Digital Studio

Individuele coaching

Loop je vast in je werk of thuis? Wil je de horizon verbreden en nieuwe wegen inslaan? Investeer in jezelf met een persoonlijk coachingstraject bij Veerkracht.  

In een individueel coachingstraject onderzoeken we samen welke thema’s relevant zijn voor jou. Die kunnen variëren van vragen over zingeving en verlangen, tot concrete aanpak van stress of conflicten.

Je leert jezelf opnieuw kennen en omgaan met de belemmeringen die je tegenkomt. Je krijgt inzicht en inspiratie om meer uit je leven te halen.

Teamcoaching

Ik begeleid teams om sterker te worden en betere resultaten te behalen in een optimale sfeer. 

Teambuilding

In een sterk team kunnen mensen op elkaar bouwen. Teamleden zijn open en betrokken. Ze hebben hart voor de zaak en elkaar. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. Ik help teams om zich te ontwikkelen tot een hechte eenheid waarin het prettig werken is.

Efficiënter werken

Teamleden kunnen langs elkaar heen werken, afspraken niet nakomen of spanningen veroorzaken. Het gevolg is een team dat niet optimaal presteert. Een teamcoach verdient zichzelf terug met oplossingen voor een gezonde teamspirit en meer efficiency. 

Burnout preventie en herstel

In veel organisaties krijgt personeel te maken met spanning en stress. Als mensen langere tijd onder druk staan, ligt een burn-out op de loer. Ik help bij het herkennen en voorkomen van burn-out klachten, en bied individuele hulp om van een burn-out om te herstellen.

Methodiek op maat

In mijn werk integreer ik drie stromingen die op hun eigen manier de persoonlijkheid van mensen analyseren, en inzicht gegeven in gedrag en communicatiepatronen. 

Transactionele analyse

Deze praktische theorie vergroot zelfinzicht door een link te leggen tussen persoonlijke ervaringen en onbewuste gedrags- en communicatiepatronen.

NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) geeft inzicht in onbewuste processen van communicatie en helpt om gedrag en overtuigingen positief te beïnvloeden.

Systemisch werken

Deze methode biedt inzichten met als uitgangspunt dat je wordt beïnvloed door de systemen waar je deel van uitmaakt, zoals familie, werk en omgeving.

Contact

Telefoon

+(000) 111 222 333

Mail

address@domain.com

Address

543 TN, doula street
NY, New York

Stuur een bericht

3 + 11 =